Webp.net gifmaker

„Водовод“ работи на санирање на дефекти на водоводната мрежа во „Кланица“, ул. „Борис Бастерот“и линијата кон РЕК Битола

Август 03, 2020

 

Екипите на ЈКП „Водовод“ денеска се на терен на санирање на дефекти на водоводната мрежа на три локации на подрачјето на Општина Битола. Во дефект е водоводната мрежа во населба „Кланица“ , потоа улицата „Борис Бастерот“ како и водоводната линија кон РЕК Битола. Тимови на јавното претпријатие работат интензивно на отстранување на дефектите и нормално снабдување со вода на овие локации. 

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани