Webp.net gifmaker

Купувај повеќе, штеди повеќе со VIVAX!

Септември 18, 2020

Општина Битола со јавен повик повика за субвенционирање на домаќинствата за набавка и монтажа на високоефикасни инвертер клима уреди

 

Искористете ги субвенциите во висина од 55.800,00 денари кои што ги обезбедува општина Битола, за да купите повеќе високоефикасни #VIVAX инвертер клима уреди и да заштедeте повеќе за вас. Најдобра инвестиција е онаа која што ја инвестирате во вашиот дом, во вашите простории и во здравјето на вашето семејство.

Предности oд користење на VIVAX високоефикасните инвертер клима уредите:

- Ниски сметки за електрична енергија

- Чист воздух

- Подобро здравје за целото семејство

- Ја отстранува влагата од воздухот

- Инвертерска технологија (моторот има променлива брзина на вртење во зависност од оптеретување)

- Здрава животна средина

- 3 години гаранција

- Одличен дизајн кој се вклопува во секој дом

- Висок квалитет

- Европски бренд

Сите информации поврзани со аплицирањето за субвенции за инвертер клима уреди можете да ги најдете на:

https://www.bitola.gov.mk/

VIVAX порачува дека вашиот дом го заслужува најдоброто!

Продажни партнери на VIVAX во Општина Битола: Alfa Elektronik - Bitola, TehnoMarket Makedonija, ADARMA TOBI, Neptun, ТОБИ ТРАНС Битола, ДОО ЕКИ ПРОМ, Галерија Битола, ВИЕМКАЈ, РИМЕКО ЕЛИПСО Битола, КЛИМИ.мк, Klimatizer.mk, eKupi.mk и Platinavrata.mk.

Линк до сите информации за продажните места:

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1QljR3INNv86PN05FkyDe1PNvxh5pgbzS&ll=41.614894059779004%2C21.650218200000015&z=9

 

(Комерцијална објава)

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани