Webp.net gifmaker

Здужението на пензионери објави повик за анкетари

Септември 28, 2020

П О В И К

Се повикуваaт заинтересираните пензионери од месните ограноци:

  • Александар Турунџев
  • Васко Карангелевски
  • Димитар Влахов
  • Даме Груев
  • Димче Хаџипопвски
  • Коле Канински
  • Стево Патако

да се пријават веднаш во Здружението на пензионери Битола на телeон 047-236-036 за спроведување на анкета за изготвување на социјална карта на пензионерите од ЗП Битола,Новаци и Могила ,

За спроведување на анкетата на секој анкетар ке му се исплака 20 денари по анкетен лист.

Со почит, 

Здружениe на пензионери Битола

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани