Webp.net gifmaker

Поради реконструкција на водоводна мрежа, локалниот пат Битола- Брусник утре ќе биде затворен за сообраќај од 9 до 12 часот

Април 08, 2021

На ден 09.04.2021г.(петок) поради извршување на градежни работи во склоп на реконструкцијата на секундарната мрежа (pe100 da110) на улицата Никола Кирков Мајски, локалниот пат Битола-Брусник ќе биде затворен за сообраќај од 9 до 12 часот.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани