Webp.net gifmaker

 
Несовесноста на  битолчани отиде дотаму што почнаа своите автомибили да ги нудат на продажба на пешачките премини.

Нема врата или гаража во централното градско подрачје во Битола каде не стои предупредување од сопствениците дека „дупам гуми“ , „ тушам гуми “ или „вадам бандажи“ кога несовесни возачи им ги паркираат автомобилите пред врата, под прозорец или пред излезот од гаражите на нивните куќи. Факт е дека на жителите од центарот на градот им е преку глава од

Синоќа на паркингот кај  „Веро“ маркетот, битолчанец,  очигледно имал проблеми со паркирањето. Во градот често се случуваат вакви инциденти или несреќи , а не се ретки и оние кога заради погрешно паркирање, автомобили завршувале во реката Драгор. Според очевидци за среќа нема настрадани од неуспешното паркирање.

Алал / Ј'зк

Октомври 20, 2017

Алал

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани