Борче Димитровски, локален лидер на ВМРО-ДПМНЕ од Битола, на својот фејсбук профил барањата за оставки ги спореди со "Монти Пајтон"

Декември 01, 2017

"Четворица кои не знаат ни дали се членови на ВМРО-ДПМНЕ, меѓу кои и Јасна Дурлова, носител на независна листа за советници на локалните избори, бараат оставки заради лоши резултати? На Тери Џонс, Ерик Ајдл и Џон Клиз од 'Монти Пајтон' им се допаѓа ова", запиша Димитровски.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани