"Водовод" во рекордно време ја заврши реконструкцијата на водоводната мрежа на улицата "Димитар Илиевски Мурато"

Ноември 21, 2020

ЈП "Водовод" за 30 од предвидените 60 дена ја заврши реконструкцијта на водоводната мрежа на улицата во центарот на градот "Димитар Илиевски Мурато" и веќе ги асфалтира сите прекопи кои беа направени при извршување на работите.

Како што неодамна најави градоначалничката Наташа Петровска, следува целосна санирање на коловозот и ново осветлување на оваа улица.

received 378272303389816

received 375821197029531

received 282034726585209

received 828102374617178

received 420511592688808

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани