Webp.net gifmaker

Донирање на книги по повод Меѓународниот ден на книгата

Април 15, 2021

 

Пелагонските културно-научни средби-Новаци по повод Mеѓународниот ден на книгата, 23 април, ќе организираат донација на книги за збогатување на фондот на училишните библиотеки на ООУ „Славко Лумбарковски“- Новаци.

Донацијата е од отворена, така што книги можат да донираат автори (примерок од свои дела) како и секој книгољубец што има желба да учествува во акцијата. Сите заинтересирани можат да нè контактираат преку facebook- страницата на Пелагонските културно – научни средби : https://www.facebook.com/PKNSN2020 .

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани