2win800x200

Фотовест: Хоризонтална сигнализација на реконструираниот дел на "Димитар Илиевски Мурато"

Јули 07, 2021

Реконструираниот дел од улицата "Димитар Илиевски Мурато" добива хоризонтална сигнализација и веќе е исцртан пешачкиот премин на делот каде се вкрстува со Широк Сокак. 

received 511431053412347

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани