Запишување на огревно дрво кај пензионерите

Февруари 21, 2022

Се известуваат пензионерите од Општина Битола, Новаци и Могила – членови на Здружението на пензионери Битола, дека понеделник 28.02.2022 и вторник 01.03.2022 год. ке се врши запишување на огревно дрво, по цени за: Просторен метар даб= 3.100ден.Просторен метар бука=3.000 ден.

Запишувањето ке се врши од 10 до 14 часот од страна на председателите на месните ограноците во просториите на месните заедници, како и во претходните години, освен:

  • Месниот огранок ,,Таки Даскалот,, ке запишува дрва во прстории на училиштето ,, Ѓорги Сугарев,,
  • Месните ограноци ,,Стево Патако,,и Вељко Влаховик,, ќе запишуваат дрва во Здружението на пензионери Битола, во пензионерскиот клуб.
  • Месниот огранок ,,Даме Груев,, ке запишува дрва во просториите на Месната заедница ,,Борис Бастеро,, на 02 и 03 март 2022год.

 

Здружение на пензионери   Битола

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани