Известување од ЈКП „Нискоградба“ до граѓаните

Август 09, 2022

ЈКП „Нискоградба“ Битола им соопштува на граѓаните дека изведува нов колектор за канализација на патот за село Брусник. Секој кој има потреба од нов приклучок да се јави во ЈКП „Нискоградба“ Битола на следниот телефон 047 233 600 или лично да дојде во управната зграда на ЈКП „Нискоградба“.  

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани