ЈКП „Водовод“ дава можност заостанатиот долг за вода да се плати од 8 до 26 мај

Мај 08, 2023

Корисниците на водни услуги на ЈКП „Водовод“- Битола кои имаат заостанат долг за вода и тоа; по основ на тужени, редовни сметки и фактури за сите физички и правни лица / во периодот од 08.05. 2023 година до 26.05.2023 година, им се дава можност да го платaт заостанатиот долг. Доколку должниците не се јават во наведениот временски период ќе бидиме приморани постоечките тужби да ги доставиме до надлежните извршители, а исто така за заостанатите неплатени сметки и фактури ќе се изготвуваат нови тужби, согласно позитивните законски прописи.

Со почит, 

ЈКП Водовод

08.05.2023

 
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани