Соопштение на ЈКП „Нискоградба“

Ноември 07, 2018

 

Врз основа на Основниот договор за изработка на колектор за фекални отпадни води за Бегова чешма ( од Шумски фенери до Шаторот) кој го има склучено КЈП „Нискоградба“ Битола со Општина Битола, а врз основа на сообраќајниот проект за времен режим на сообраќај, известуваме дека сообраќајот на потегот од ресторанот Шумски фенери до ресторанот Шаторот ќе се одвива отежнато со кратки прекини од 20 минути и тоа во периодот од 07.11.2018 до 16.11.2018 година. 

ЈКП „Нискоградба“ Битола                                   

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани