Поради реконструкција на водоводна мрежа утре ќе има прекин на водоснабдувањето во неколку битолски населби

Ноември 06, 2018

Соопштение од ЈКП „Водовод“

Ве известуваме дека на ден 07.11. 2018 година (среда) од 09-14 часот поради реконструкција на водоводна мрежа,   работи на  регионален  цевковод од средна зона, ќе има прекин на  водоснабдувањето во населбите;  „Брусничка“, „Брусничко-Лавчанска“, високиот дел од „Буковска населба“ населба „Недопирливи“, „Ремо“ , „Бадембалари“ и „Смилевски Баир“ (горниот дел) Улиците;  „Довлеџик“ „Паца Мирчева“, „Тодор Паница“, „АРМ “, „Младински Бригади“, „Димче Лахчански“, „Ружа Делчева“ , „Лавчански пат“, „Анести Пановски“ „Игњат Атанасовски“ како и дел од „Партизанска“ (од Бадо маркет нагоре).

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани