ЈКП"Водовод" со ново работно време

Април 27, 2020

 

 

Согласно последните промени кои се однесуваат на ограничувањето на движењето во услови на вонредната состојба во РСМ, воведуваме измени во работното време, и тоа :

 

Во дирекција : од Понеделник до Петок од 07:30 до 15:30

 

Во Наплатен центар (на ул. Рузвелтова ) : од Понеделник до Петок од 07:00 до 17:00 часот, а во Сабота од 08:00 до 13:00 часот.

 

Битола, 24.04.2020                                                                                                     ЈКП Водовод Битола

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани