ЈП„Пазари“-Работното време на пазарите за првомајските празници ќе биде од 06 до 13 часот

Април 30, 2020

 

Им се соопштува на сите физички и правни лица кои се корисници на услугите на ЈП “Пазари” Битола дека работното време на пазарите за првомајските празници, во петок, сабота и недела, е од 06:00 до 13:00 часот.

Сточниот пазар во Битола започнува со работа на 4ти мај со прилагодено работење согласно мерките и препораките на Министерството за здравство. Според тоа ве известуваме дека сточниот пазар во Битола на 5ти мај во вторник ќе работи.

Решението и условите за работа од Агенцијата за храна и ветеринарство се доставени како прилог на ова соопштение.

Носењето на маска или марама е задолжително.

95189659

95266807

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани