„Пазари“ со фотоволтаиците ќе плаќа и до 80 проценти помала сметка за струја

Мај 04, 2020
Пазари ја заврши постапката за продажба на сопствената електрична енергија. Според договорот во следната година Пазари ќе плаќа 75-80 % помала сметка за струја. Вкупната инвестиција за фотоволтаиците ќе биди исплатена во рок од три години. Пазари го реализира планот за 100% ,,Зелена" или Енергетски Ефикасна Фирма.
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани