„Водовод“ со соопштение до јавноста

Октомври 06, 2021
ЈП Вододов ги известува граѓаните-За да не се создава погрешна слика за работата на претпријатието, ЈКП Водовод Битола ги информира граѓаните дека фазите на реконструкција на водоводна мрежа на улиците : Ари Ангелевски, Цане Василев и Втори Август ги изведуваат приватни фирми, кои согласно договорите со Општина Битола треба да ја следат динамиката на изведба.
Оттука, се оградуваме за сите планирани застои во водоснабдувањето за кои навремено не сте информирани.
ЈКП Водовод Битола
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани