Од среда започнува уписот за свински половинки преку Здружението на пензионери

Ноември 08, 2021

ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПЕНЗИОНЕРИ

Им соопштува на своите членови старосни,семејни и војни пензионери дека уписот за свински половинки ќе започне на

10.11.2021 год.секој работен ден

од 11.00 до 14.00час.

Цената е 178ден/кг.

Плаќањето е на три рати.

Првата рата се плаќа со запишувањето а другите две во зависност од килограмите.

При уписот да се носи талон од пензија не постар од 2(два)месеци,лична карта и сертификат со примени две дози вакцина.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани