2win800x200

Тековни активности на ЈП Комуналец Битола-Широк Сокак измиен и исчистен

Јули 21, 2022
Тековни активности на ЈП Комуналец Битола -чистење на Широк сокак - миење и метење!
Можно е да е слика од 1 лице, улица и пат
Можно е да е слика од 2 луѓе, улица и пат
Можно е да е слика од улица и пат
Можно е да е слика од 2 луѓе, луѓе што стојат, цвет и надвор
Можно е да е слика од 1 лице и улица
Можно е да е слика од 2 луѓе, луѓе што стојат и надвор
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани