Webp.net gifmaker

„Паркинзи“, со дезинфекција на просториите и наплатните пунктови на паркинзите

Март 17, 2020

Согласно одлуките на Владата за превенција од ширење на Ковид 19, Јавното претпријатие „Паркинзи“ - Битола се приклучи на иницијативата за спречување на ширењето на вирусот.  

гре

-Откажани се директните средби со странки во просториите на ЈП. 
-Поставени се инфо содржини за превенција од ширење на Ковид 19, ослободени се од работни обврски вработени заради обезбедување грижа за своите деца до 10 години, ослободени се хронично болните од сите работни активности, направена е дополнителна внатрешна реорганизација за работа на наплата на терен и работа во затворените паркинг проетори.
-ЈППЈЛП  – Битола ги информира сите лица кои имаат потреба за контакт или информација да го сторат на контакт телефонот 047/222 999 од 8.00до 17 часотт
-Им се препорачува на корисниците на гражаните што повеќе да да го користат електронскиот систем на наплата
-Од ЈППЈЛП Битола се апелира до сите граѓани, да ги почитуваат превентивните мерки кои ги донесе Владата, со цел да се спречи ширењето на вирусот КОВИД 19 во нашата земја.

ЗОКИ 2

ЗОКИ 3

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани