2win800x200

Затворен новиот Детски парк

Април 21, 2020

Заради заштита и спречување на ширењето на коронавирусот Општина Битола го затвори новиот детски пар  во Градскиот парк. Пред влезовите се поставени црвени ленти. Од Општина Битола велат дека реквизитите се дезинфицирани, исто како и клупите во паркот, но поради проширување на  мерките  за заштита и спречување на ширењето на коронавирусот се забранува користењето на реквизитите во овој парк. 

-Реквизитите и влезовите во игралиштата и спортските терени се излепени со лента, апелираме  до граѓаните да се воздржат од користење на овие објекти, бидејќи така ќе го заштитат сопственото и здравјето на другите граѓани.

етен

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани