Webp.net gifmaker

Општина Новаци го поплочува дворот на манастирот „Св. Атанасиј“ во Старавина

Јули 28, 2020

Во тек е изведбата на градежни работи за партерно уредување на дворот на манстирот„ Св.Атанасиј Велики“ во с.Старавина со бехатон плочки на површина од 300м2.

Средствата во висина од 300.000 денари се обезбедени од Буџет на општина Новаци за 2020 година.

Изведувач на градежните работи е ЗИМАК Дооел с.Братиндол, Битола.

-Реализирано е уште едно барање од жителите на с.Старавина, велат од Општина Новаци.

116831992 1110132449382993 2487878788586382610 o

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани