Webp.net gifmaker

Заболените во Битола се на возраст од 21,62 и 82 години, само едно лице дава податок за контакт со позитивен случај

Август 05, 2020

 

 
Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се регистрирани  5 нови случаи на COVID-19:
 
- 3 во Битола (лица на возраст од 21, 62 и 82 години, од нив едно лице дава податок за контакт со веќе регистрирано позитивно лице од потесното семејство)
 
- 2 во Кичево (лица на возраст од 31 и 42 години, од нив едно лице дава податок за контакт со веќе регистрирано позитивнo лице).
 
Во Ресен и Демир Хисар нема новорегистрирани лица.
Денес регистрирани се и 8 оздравени лица (5 од Ресен, 1 од Демир Хисар и 2 од Кичев
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани