Webp.net gifmaker

Четворицата заболени во Битола се на возраст од 21 до 85 Години

Септември 15, 2020

 

 
Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се потврдени 5 нови случаи на COVID-19 
 
- 4 во Битола (лица на возраст од 21, 65, 78 и 85 години, две лица даваат податок за контакт со позитивно лице);
- 1 во Кичево (лице на возраст од 76 години; дава податок за контакт со позитивно лице);
 
Во Д. Хисар и Ресен денес нема новозаболени лица.
Денес се регистрирани и 2 оздравени лица од Кичево
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани