Webp.net gifmaker

Градоначалничката Петровска со честитка за 9 Мај

Мај 09, 2021

 

„Денешниот ден со двојно значење. Денес е Денот на победата над фашизмот- победа на едно разединување и лудило кое никогаш не смее да ни се повтори и Ден на Европа- како симбол да едно здружување, солидарност и единство.

Нема ништо поважно од бистрината на разумот со кој човештвото и поединецот треба да живее во духот на вредностите на спречување на секое зло и давање перспектива на сплотеноста.

ЧЕСТИТ 9 МАЈ!“

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани