Webp.net gifmaker

Онлајн-плаќање на сметките и електронска регистрација на страната на ЈКП „Водовод“ -

Април 06, 2018

Сите граѓани кои сакаат навремено да ја пријават состојбата на водомерите и да ја  платат својата сметка електронски можат да се регистрираат на страната на ЈКП „Водовод“.

Од ЈКП „Водовод“ информираат-  за брзо, сигурно и едноставно онлајн-плаќање можете да го користите нашиот портал 24/7 без провизија за плаќање на вашата сметка за потрошена вода. Следете го следниот линк http://vodovodbt.mk/portal/Login.aspx…

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани