Голема градежна офанзива во Новаци

Август 19, 2021
Во тек се градежни активности во 10-тина населени места во општина Новаци
✅с.Далбеговци
-Изградба на тротоар во должина од 150 м -подготвиделни работи за санација на ракометно игралиште.
✅с.Горно Агларци
-Изградба на атмосферска канализација со два краци во должина од 280 м.
-Санација на ракометно игралиште
✅с.Долно Агларци
-Изградба на тротоар во должина од 330м
✅с.Добромири
-Санација на ракометно игралиште во двор на училиште
-Пренамена на тениско игралиште во повеќенаменско
✅с.Новаци
-Реконструкција на локална улица во центарот во должина од 1400 м.
✅с.Гермијан
-Санација на ракометно игралиште
✅с.Градешница
-Изградба на 2 локални улици со бекатон плочки
✅с.Старавина
-Изградба на пешачка патека во должина од 180 м
✅с.Будимирци
-Изградба на локална улица со бекатон плочки во должина од 220 м
✅с.Живојно
-Изградба на плоштад на површина од 500 м2
Можно е да е слика од пат
Можно е да е слика од пат
Можно е да е слика од пат и дрво
Можно е да е слика од надвор и дрво
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани