Webp.net gifmaker

Се реконструираат 7 железнички премини во Битола

Октомври 12, 2021

Општина Битола учествува во реконструкција на седумте патни премини преку железничката пруга на територијата на Општина Битола, во соработка со Македонски Железници.

2 1

 

Градоначалничката Наташа Петровска изврши увид во градежните активности на преминот преку железничката пруга кај црквата Св. Недела и беше информирана за активностите кои се преземаат на терен, начинот на изведба и крајниот изглед на премините.

3 1

За овие зафати, Општина Битола издвои 3 милиони денари.

1 4

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани