2win800x200

„Нискоградба“ 36 часа на терен во расчистување на битолските улици, посипено сол и ризла

Јануари 21, 2024
КЈП НИСКОГРАДБА - Битола во изминативе 36 часа непрекинато работеше за расчистување на врнежите од снег низ битолските улици при што се потрошени 50 тони сол и 55 метри кубни ризла.
Посветено и одговорно ќе ја следиме состојбата со ниските температури и соодветно ќе реагираме со цел нашите сограѓани да можат непречено да ги извршуваат своите обврски и потреби!
Продолжуваме со активности на зимската служба и во руралните средини на општина Битола.
Можно е да е слика од пат и скијачка падина
Можно е да е слика од улица и пат
Можно е да е слика од планина, магла, пат и скијачка падина
Можно е да е слика од автомобил, трева, магла, дрво и пат
Можно е да е слика од облак, пат и скијачка падина
Можно е да е слика од улица
Можно е да е слика од улица, облак и пат
Можно е да е слика од пат и скијачка падина
Можно е да е слика од трактор и плуг за снег
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани