Webp.net gifmaker

ТРАЈЧЕ ИВАНОВ ГО ОСВОИ НАЈГОЛЕМИОТ МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ ВРЕДЕН 1.791.299,00 ДЕНАРИ

Јануари 16, 2019

2019  ни го донесе најголемиот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во Македонија вреден 1.791.299,00 денари. Трајче Иванов од Штип е 177 сопственик на МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ. Најпосакуваната МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивка ја освои на 14.01.2019 во Клуб Спорт 77 Евротип во Штип.

yu5655654 

Трајче Иванов од Штип е 177 МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добитник на Државна видеолотарија на РМ. Сѐ уште во еуфорија од среќниот миг, но секако расположен заради убавата добивка, со нас ја сподели својата среќна приказна. Новата година за Трајче почнува и повеќе од убаво. Тој е редовен играч на видеолотариските терминали на Државна видеолотарија на РМ. Досега веќе неколкупати освојувал помали добивки. 

МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивката ја посакувал, но кога се случила, вистински го изненадила. Во првиот момент кога терминалот му го извадил добитниот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ ваучер вреден 1.791.299,00 денари, збунет, го земал и излегол надвор. Среќниот момент го споделил со пријател, со кого потоа се вратиле на среќното место. Освоените 1.791.299,00 денари од МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, веќе прецизно испланирал како ќе ги потроши. Планира да ги врати своите долгови, а потоа да купи автомобил или мотор. 

Џек Пот добивките, Државна Видеолотарија на РМ ги стартуваше на први јуни 2016. Добивките се постигнуваат со учество на ВЛТ игрите на среќа. Досега под мотото „Играј за забава“, освоени се 177 Милионер Џек Пот добивки во вкупен износ од 263.859.957,00денари. Покрај нив, освоени се и 29.265 Мини Џек Пот добивки во вкупен износ од 176.272.598,00 денари. МИНИ ЏЕК ПОТ добивките се во вредност од 4 илјади до 5 илјади денари, додека најпосакуваната МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивка е вредна од 1.200.000,00 до 1.800.000,00 денари.

 

 

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани