ОД ФЕВРУАРИ ПОСЕБЕН РЕЖИМ ЗА ВЛЕЗ ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА

Јануари 16, 2019

Од први февруари Клиничка болница од Битола ќе има посебен режим за влез во установата. 

1.Пациентите кој имаат потреба од амбулантски лекарски преглед задолжително прво ќе треба да се обратат на пунктот за информации пред влезот на Болницата од каде ќе бидат упатени до амбулантите.

2.Електричните врати ќе бидат отворени само од 15 до 17 часот за време на посета.

3.Секој кој има потреба од секојдневно посетување на тежок болен ќе влегува со издадена пропусница.

4.Се задолжуваат студентите од ВМШ исклучиво да го користат влезот кој е наменет за нив.

5.Сите вработени ќе влегуваат со посебно издадена пропусница. Сето ова се спроведува за подобар ред и работа во болницата затоа ги молиме сите посетители за разбирање, соопштуваат од Клиничката болница од Битола.

               

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани