2win800x200

Магнолии и снег

Април 01, 2020

Снегот во април ги покри штотуку расцветаните магнолии низ Битола, а низ снежната покривка ѕиркаат и цветовите на јапонските цреши. Иако очигледно е дека климатските промени ги измешале лончињата во природата, сепак сликата надвор е фасцинантна, колку на снегот и да не му е време во април

IMG 20200401 121554

IMG 20200401 121628

IMG 20200401 121633

IMG 20200401 121807

IMG 20200401 121815

IMG 20200401 121819

IMG 20200401 124936

IMG 20200401 124941

IMG 20200401 125157

IMG 20200401 125205

IMG 20200401 125222

IMG 20200401 122005

IMG 20200401 121949

IMG 20200401 121918

IMG 20200401 121710

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани