Квалитетот на водата за пиење е во најдобар ред, известуваат од битолски "Водовод"

Јануари 10, 2021
ЈКП "Водовод" Битола и покрај последиците, предизвикани од силните времрнски неприлики, ги известува граѓаните на општина Битола и останатите општини кои ги користат услугите на претпријатието дека водоснабдувањето се одвива нормален тек, а квалитетот на водата за пиење е во најдобар ред.
 
На целата територија која ја опслужува ЈКП "Водовод" Битола, водоснабдувањето се одвива во нормален тек, се наведува во известувањето од ЈКП "Водовод"-Битола
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани