Webp.net gifmaker

Соопштение од ЈП Нискоградба

Февруари 11, 2020

Во  наредните денови КЈП „Нискоградба“ ќе започне со изведба на приклучоци на колекторот на мешовита канализација од Пречистителната станица која се наоѓа над старата живинарска фарма кај село Дихово, па се до трафостаницата во селото Трново.

Поради тоа  ги повикувааме сопствениците на околните изградени и неизградени катастарски парцели на овој потег, кој се во директна близина на колекторот, да се јават во техничката служба на Нискогардба-Битола, заради законската обврска за приклучување на колекторот.

                          КЈП  "Нискоградба"-Битола

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани