Webp.net gifmaker

СОТУ„Ѓорѓи Наумов“-Битола со известување до граѓаните

Февруари 26, 2020

Поради секојдневното узурпирање на службениот паркинг простор на СОТУ„Ѓорѓи Наумов“- Битола од страна на жителите на околните згради и останати граѓани и неможноста вработените во училиштето да ги паркираат своите возила на истиот ги известуваме

сите оние кои своите возила ги паркираат на службениот паркинг на училиштето и таму ги оставаат со денови дека почнувајќи од понеделник 02.03.2020 год. секој ден како и за време на викенд, службениот паркинг ќе се затвора со постоечката рампа после 19.30 часот, со што сите затекнати возила нема да можат да излезат од него до 06.30 часот следниот ден.

Со ова известување сметаме дека граѓаните се информирани за оваа одлука на раководниот тим на училиштето  и се оградуваме од сите евентуалните непријатности на кои ќе бидат изложени граѓаните кои одлуката нема да ја почитуваат.

88185942 648639485912940 5389760597258665984 n

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани