2win800x200

Креветот до вратата и заедно на улица - вака битолчани се ослободуваат од кабастиот отпад

Август 01, 2020

Жителите од улицата „Север Југ“ во Битола се жалат дека покрај  контејнерите  постојано се создава  депонии од стар мебел. Така е и денеска, каде  несовесни граѓани се ослободиле  од старата покуќнина, па стариот лежај се најде покрај контејнерот заедно со дотраената врата. Но, не само овде, ова е секојдневие низ Битола

Во повеќе наврати сме информирале, но повтоно ќе потсетиме, дека секое семејство, секој граѓанин кој одлучил да се ослободи од кабастиот отпад треба навреме да пријави во ЈП Комуналец за негово подигање со што ќе се избегнат вакви грди слики низ градот.
viber image 2020 08 01 15 58 07
 

viber image 2020 08 01 15 58 06

 
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани