Webp.net gifmaker

АД ЕСМ Подружница РЕК „Битола“ го честита 8 Септември

Септември 07, 2020

Денот на независноста, 8-ми Септември е празник кога се слави осамостојувањето, како и опстојувањето на независна и суверена Република Северна Македонија, празник кој претставува оставрување на вековниот македонски стремеж за самостојна и суверена држава. Овој празник не потсетува на битките поминати за оставурвање на овој сон, како и на предизвиците што престојат пред нас и ни дава сила и мудрост да продолжиуме понатаму кон посветла иднина.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани