Webp.net gifmaker

За празникот паркиралиштата со кои стопанисува „Паркинзи“ ќе бидат бесплатни

Септември 07, 2020

ЈППЈЛП Битола им го честита државениот празник „8 ми Септември Денот на независноста“ на сите граѓани на Република Северна Македонија.

По овој повод сакаме да Ве известиме дека на 08.09.2020 година (вторник) паркиралиштата со кои стопанисуваме ќе бидат бесплатни за сите граѓани на Р.С.М.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата на ЈП ќе продолжи на 09.09.2020 година (среда) со вообичаено работно време.

Со почит,
ЈППЈЛП - Битола.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани