Webp.net gifmaker

Шесте новозаболени се на возраст од 33 до 79 години, само тројца даваат податок за контакт со позитивно лице

Септември 23, 2020

 

 
Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се потврдени 8 нови случаи на COVID-19:
 
-6 во Битола (лица на возраст од 33 до 79 години; три лица даваат податок за контакт со веќе позитивно лице);
-2 во Ресен (лица на возраст од 37 и 40 години; не даваат податок за контакт со позитивно лице);
 
Во Демир Хисар и Кичево денес нема новозаболени лица.
 
Денес се регистрирани 14 оздравени лица (12 од Битола и 2 од Кичево), информираат од Центарот за јавно здравје
 
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани