Водовод донираше вода во вакциналниот пункт во Битола

Мај 22, 2021

ЈКП "Водовод" Битола како општествено одговорно претпријатие донираше вода на ЈЗУ Здравствен дом д-р Хаим Абраванел Битола, кој го спроведува процесот на вакцинација во Спортската сала во Средното медицинско училиште. 

-ЈКП "Водовод" Битола од почетокот на пандемијата има реализирано повеќе акции за помош и подршка на поединци и установи кои се директно вклучени во борбата со COVID 19 или погодени од истата. ЈКП "Водовод" Битола како во служба на граѓаните така и на целокупниот медицински персонал вклучен во оваа борба, нашите херои во бело!, наведуваат од ЈКП "Водовод".
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани