Соопштение на ЈП "Водовод"

Мај 15, 2020

ЈКП "Водовод" Битола ги известува граѓаните, дека повремените прекини во водоснабдувањето на улица "Илинденска" се предизвикани од друг изведувач, фирма ангажирана од Министерството за транспорт и врски за промена на водоводната мрежа.

   

 

                           

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани