Webp.net gifmaker

ЈППЈЛП почна со бележење на пешачките зони

Јуни 17, 2020

 Jавно претпријатие за изградба и одржување на јавен простор за паркирање и уредување и организирање на јавен локален превоз на патници во Општина Битола – ЈППЈЛП Битола им соопштува на граѓните на Општина Битола дека започнува со бележење на пешачките зони (зебри).

Во таа насока апелираaт до граѓаните да ги почитуваат правилата за безбедно движење во сообраќајот, а особено да бидат внимателни со управувањето на возилата на местата каде што се врши бележењето.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани