2win800x200

„Патувам, патувам...“ завршна приредба на децата од ЈОУДГ „Естреја Овадија Мара“ (фотогалерија)

Мај 30, 2019

Децата од ЈОУДГ „Естреја Овадија Мара“ заедно со  нивните воспитувачки подготвија завршна приредба на тема „Патувам, Патувам...“, која се одржа денеска во Центарот за култура. Креативни костими, музички точки, танцови и други изведби од најмладите, со специфики на разни земји од светот,   можеа да видат родителите и другите  присутни на оваа приредба. 

61399608 2335746033361736 6237282636897714176 n

61546901 368784053985908 4185086983002914816 n

61259560 2313217652332512 5144581306834747392 n

61574710 314662662766012 395094337911783424 n

61604651 681463408973701 877714878045880320 n

61607957 403832640460300 5409422424963809280 n

62058262 2344688789189837 3017265004190629888 n

61258999 406015016668686 2155230235698659328 n

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани