Webp.net gifmaker

Александар Кирацовски, генерален секретар на СДСМ: Талески не го есапеа, Нашата Петровска ја има поддршката од Владата

Октомври 10, 2017

Наташа Петровска како иден градоначалник на општина Битола ќе ја има комплетната поддршка и од Владата, од централното раководство, како и од мнозинството во парламентот за сите витални,клучни проекти кои што имаат неопходност од тие политички инстанци.

Владимир Талески како досегашен градоначалник на општина Битола можеби е главниот виновник за се она што се случуваше во нашата општина, но виновници беа и сите оние кои што ги носеа клучните функции од ВМРО-ДПМНЕ во државата. Во минатото на овие членови на ВМРО-ДПМНЕ зборот во нивната партија не им врвел, едноставно не ги есапеле. Наташа Петровска тој проблем нема да го има. Наташа Петровска, котира во нашата партија, ја има комплетната поддршка и од премиерот Заев и од Владата.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани