Webp.net gifmaker

„Незаборав“ годинава за групата „Битолски конзули“

Август 17, 2018

Оваа година во рамките на „Битфест“ 2018 по осми пат ќе се одржи манифестацијата „Незаборав“ на која ке бидат испеани песните од групата „Битолски конзули“. Претходните години „Незаборав“ беше посветен на: Сашка Петковска, Јонче Христовски, Пепи Бавтировски, Љупчо Спасеновски (Буба Мара), Добри Ставревски, Гоце Николовски и Миле Шерденков. „Незаборав“  ќе се одржи во понеделеник  во 20 часот во Центарот за култура Битола.  Влезот е слободен.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани