Webp.net gifmaker

Милчо Манчевски, светски познат македонски режисер со силна порака на фестивалот „Браќа Манаки“

Октомври 01, 2017

-Култура не е нешто што треба да се стави меѓу некролозите и малите огласи, културата е она што човекот го прави човек, заедницата ја прави да биде заедница и конечно културата е она што човештвото го прави човештво.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани