Поради големиот интерес „Солза и смеа“ повторно со хумористична претстава во Новаци

Јули 09, 2018

Жителите на Новаци имаа можност да ја проследат хумористичната претстава „Лабуд и фамилија Марковски“ во изведба на „Солза и смеа“, која заради неповолните времеснки услови, наместо во дворот на Општина Новаци,  се изведе во општинската сала. Токму ограничениот простор беше причината што дел од љубителите на добриот хумор немаа можност да ја проследат претставата, поради големиот интерес и посетеноста на овој настан. Но, организаторот најавува уште една можност за сите заинтересирани. 

-Во името на организаторите се извинуваме и  информираме дека на барање на граѓаните повторно ќе настапат „Солза и смеа“ со хумористична претстава за која доплнително ќе информираме, соопштија од Општина Новаци. 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани