Webp.net gifmaker

Комуналец ќе го одржува уличното осветлување во Кукуречани, Цапари и Бистрица

Ноември 15, 2018

Јавното претпријатие „Комуналец“ го презема одржувањето на уличното осветлување на териториите на поранешните општини Кукуречани, Цапари и Бистрица, вака одлучи Советот на Општина Битола на вчерашната седница на Совет.

Претседателот на Советот  Валентин Груевски изрази надеж дека во следниот период „Комуналец“’ ќе го преземе одржувањето на уличното осветлување и на подрачјето на општина Битола, со што како што рече, парите на граѓаните ќе остануваат во јавното претпријатие.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани