Екипи на „Нискоградба“ Битола интензивно работат на реконструкцијата на патот за селото Брусник

Ноември 01, 2022

Екипи на ЈКП Нискоградба Битола интензивно работат на реконструкцијата на патот за селото Брусник. Со реализација на проектот, во овој дел на општината ќе се изврши изградба на фекална канализација и реконструкција на коловозот на локалниот пат за с. Брусник.

Можно е да е слика од 3 луѓе и надвор

Можно е да е слика од 1 лице, дрво и надвор

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани